Oho! Liverpoolin ex-puolustaja on Fantasy Premier Leaguen maailmanrankingin ykkösenä – ei tiennyt edes sääntöjä viime kaudella

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Jos Fantasy Premier Leaguen pelaajat kurkistavat maajoukkuetauon aikana pelin maailmanrankingiin, he huomaavat, että kärjessä on joukkue nimeltä winorloseonthebooze. Tuo joukkue ei kuulu kenelle tahansa, vaan Liverpoolin entiselle puolustajalle Nick Tannerille, joka edusti seuraa vuosina 1988-1994.

Tannerin, 54, pelaajaura päättyi ennenaikaisesti selkävammaan. Hän toimi vajaat 15 vuotta valmentajana eri alasarjaseuroissa, mutta nykyään hän työskentelee pääosin jalkapallon ulkopuolella.

Valioliigaa hän seuraa kuitenkin yhä aktiivisesti. Fantasyn pelaamisen hän aloitti vasta viime kaudella, eikä tiennyt edes sääntöjä liittyessään mukaan, mutta viime kierroksen jälkeen hän nousi maailmanlistan piikkipaikalle.

– Se on hullua. Pidin silmällä kaikkia pelejä, sillä tiesin, että minulla on mahdollisuus nousta kärkeen. Luulin vielä vähän aikaa sitten, että sarjataulukko näytti vain englantilaiset joukkueet, kunnes joku kertoi minulle, että kyse on koko maailmasta, kertoi Tanner The Athleticin haastattelussa.

– On mahtava tunne olla lähes seitsemän miljoonan ihmisen edellä. Juttelin vanhalle kaverilleni Mike Marshille ja hän sanoi: ”Miten ihmeessä sinä olet maailman ykkösenä?” Naureskelimme sille.

Tanner on kerännyt tällä kaudella 587 pistettä, joista 65 tuli viime kierroksella. Hänen joukkueestaan löytyy myös Huuhkajien ja Norwichin Teemu Pukki.

Vielä viime kaudella Tanner lopetti Fantasyn kesken kauden.

– En ollut edes osallistunut Fantasyyn ennen viime kautta. Ystäväni William laittoi liigan pystyyn kaveriensa kanssa. Minä liityin mukaan, mutten oikein tiennyt sääntöjä. Jäin niin kauas taakse, että menetin mielenkiintoni ja luovutin.

– Mutta tällä kertaa meitä oli 25 kaveria, joista kaikki laittoivat kympin panokseksi, joten päätin suhtautua tähän hieman totisemmin. Opiskelin säännöt ja varmistin, että tiedän varmasti, miten pisteitä saadaan.

– He kaikki piikittelivät minulle ja sanoivat: ”Ei sinulla ole mitään jakoa, vanhus”. Enää he eivät piikittele!

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS