Chelsea ja Crystal Palace kohtaavat lauantaina Lontoon paikallisottelussa Valioliigassa. Chelsea on pystynyt voittamaan viisi edellistä valioliigaotteluaan.

Chelsea on saamassa otteluun helpotusta keskikentälleen sairastuvalta. N’Golo Kante saattaa olla avauskokoonpanossa lauantaina. Ranskalaisen pelaaminen olisi Bluesille todella tärkeää, sillä keskikentällä on useita poissaoloja. Ruben Loftus-Cheek on edelleen poissa pitkäaikaistoipilaana, Ross Barkley on loukkaantuneena, ja Jorginho on pelikiellossa.

Joukkueen päävalmentaja, lokakuun manageriksi Valioliigassa valittu Frank Lampard kehuu ranskalaista keskikenttäpelaajaansa ottelun alla seuran verkkosivuilla.

– Kun ihmiset sanovat häntä (Kante) maailman parhaaksi puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi, se ei ole mielestäni koko totuus. Hänen pelaamisessaan on paljon muutakin kuin vain puolustaminen, Lampard sanoo.

– Hän tekee paljon muutakin, kuin vain puolustaa puolustuslinjamme edessä. Hän on näyttänyt sen jo useamman vuoden ajan, olipa hänen pelipaikkansa mikä vain, Lampard jatkaa.

Chelsea-käskijä on tyytyväinen joukkueen otteisiin viime aikoina, mutta samalla varoittaa, että kurssi voi kääntyä nopeasti.

– Viimeinen kuukausi on ollut hyvä, mutta jalkapallossa asiat voivat muuttua nopeasti. Haluamme voittaa, ennen kuin lähdemme maaottelutauolle. Meidän täytyy kunnioittaa jokaista ottelua, ja Crystal Palacea, joka ei ole kaukana meistä sarjataulukossa. He ovat pelanneet hyvin tällä kaudella, joten ottelusta ei tule helppo meille, Lampard arvioi.