Frank Lampard rikkoi hiljaisuuden Chelsea-potkuistaan – etenkin yksi saavutus teki ylpeäksi: ”He ovat seuran tulevaisuuus”

© Kuva: Getty Images

Chelsea vahvisti maanantai-iltapäivänä antaneensa Frank Lampardille potkut seuran peräsimestä, kun joukkue valahti heikon vireensä myötä Valioliigan yhdeksännelle sijalle saakka.

Lampard, joka ei enää maanantaina saanut tilaisuutta hyvästellä entistä joukkeuttaan kasvotusten, reagoi potkuihinsa hyvin arvokkaan lausunnon välityksellä.

42-vuotias englantilaisluotsi kiitti Chelsean faneja heidän ”uskomattomasta” kannatuksestaan, mutta ilmaisi myös pettymyksensä valmentajapestin ennenaikaiseen päätökseen.

Chelsean akatemiakasvattien kehittäminen ja nostaminen seuran ykkösmiehistöön teki hänet puolestaan erittäin ylpeäksi.

– On ollut etuoikeus ja kunnia työskennellä managerina Chelseassa – seurassa, joka on ollut osa elämääni niin pitkän aikaa, Lampard kirjoitti Instagram-julkaisuunsa maanantai-iltana.

– Ensinnäkin, haluaisin kiittää faneja heidän uskomattomasta kannatuksestaan, jota olen heiltä vastaanottanut viimeisen 18 kuukauden aikana. Toivon että he tietävät, mitä se minulle merkitsee.

– Kun otin tämän työpaikan vastaan, tiesin minkälaiset haasteet minua odottivat seuran hankalan ajanjakson aikana.

– Olen ylpeä yhteisistä saavutuksistamme, ja olen ylpeä kaikista akatemiakasvateista, jotka ovat ottaneet askeleen ykkösjoukkueeseen ja suoriutuneet näin hyvin. He ovat tämän seuran tulevaisuuus.

– Olen pettynyt, etten saanut tällä kaudella aikaa viedä seuraa eteenpäin ja nostaa sitä seuraavalle tasolle.

– Haluan kiittää Roman Abramovichia, seurajohtoa, pelaajia, valmennustiimiä ja kaikkia seuran työntekijöitä heidän kovasta työstään ja omistautumisestaan, varsinkin näinä ennalta-arvaamattomina ja haastavina aikoina.

– Toivon joukkueelle ja seuralle kaikkea menestystä tulevaisuuteen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Frank Lampard (@franklampard) jakama julkaisu


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.