Frank Lampardilla valtavat panokset illan ottelussa – potkuja povataan jo

© Kuva: Getty Images

Lähes 250 miljoonaa euroa kesän aikana pelaajasiirtoihin törsännyt Chelsea on ollut alkukauden aikana odotuksiin nähden iso pettymys.

Chelsea on tällä hetkellä sarjataulukossa vasta seitsemännellä sijalla, ja piste-ero kärkeen on päässyt kasvamaan jo kahdeksaan pisteeseen. Etenkin viime aikoina lontoolaisseuralla on ollut vaikeaa. Seitsemästä edellisestä valioliigaottelusta Frank Lampardin miehistö on voittanut vain kaksi ottelua.

Heikkojen tulosten myötä Lampardin palli on alkanut heilumaan. Potku-uhka painaa seuralegendan takaraivossa ja tulospaine on valtaisa. Lampardin on tulevista otteluista kaivettava voittoja keinolla millä hyvänsä välttääkseen kengän kuvan takamuksessaan.

Mutta voisiko Lampard saada kenkää jo tänään tiistaina, mikäli Chelsea häviää Valioliigan vierasottelunsa Leicesterille? The Athleticin Chelsea-uutisista vastaava toimittaja Simon Johnson kertoi oman näkemyksensä.

– Kyllä. On jo olemassa kysymysmerkkejä hänen tulevaisuudestaan, Johnson kertoi talkSPORT:lle.

Johnsonin mukaan yksi mahdollisista Lampardin korvaajista voisi olla Brendan Rodgers, jonka luotsaaman Leicesterin Chelsea juuri tiistai-iltana kohtaa.

– Häntä arvostetaan ehdottomasti valmentajana, Johnson kertoi.

– Ja kukapa ei arvostaisi häntä valmentaja Leicesterissä ja Celticissä tekemiensä töiden takia.

– Hän teki vaikutuksen myös silloin, kun hän työskenteli Chelsean nuoriso- ja reservijoukkueissa.

47-vuotias Rodgers työskenteli Chelseassa valmennusuransa alkuaikoina vuosina 2004-08. Hänen sopimuksensa Leicesterin kanssa ulottuu kesään 2025 asti.