Manchester City voitti tiistaina Sheffield Unitedin, Sergio Agüeron ampumalla maalilla. Argentiinalainen tunnetaan todella varmana viimeistelijänä myös rangaistuspilkulta. Eilen hän kuitenkin katseli ensimmäistä joukkueelleen tuomittua 11-metristä vaihtopenkiltä.

Gabriel Jesus sai nimensä huonossa valossa tilastoihin, kun niihin ottelun 36. minuutilla kirjattiin epäonnistunut rangaistuspotku. Brasilialaisen jatkumo tässä asiassa ei ole mairitteleva; kaikkiaan kahdeksasta City-paidassa ampumastaan rankkarista tämä on epäonnistunut jopa neljässä.

Nyt apuja tuli sääntörikkeestä; Blades-maalivahti Dean Henderson oli selkeästi ulkona maaliltaan vedon lähtiessä. Valioliigassa on tehty päätös, jonka mukaan näiden tilanteiden tulkinnoissa luotetaan kentällä olevaan tuomaristoon, sen sijaan että niitä tarkistettaisiin VAR:n avulla.

The Bladesman

@The_Bladesman
Dean Henderson has saved 7⃣ of the last 🔟 penalties he has faced.

👑

#twitterblades #sufc

22-vuotias Henderson pelaa Sheffieldissä lainalla Manchester Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueesta. Viime aikojen otteet ovat nostaneet häntä puheissa jopa David De Gean haastajaksi seuran ykkösmiehistöön.