Man City -kärjen rankkaritilasto on surkea – nyt se tosin huononi epäreilulla tavalla

© Kuva: Getty Images

Manchester City voitti tiistaina Sheffield Unitedin, Sergio Agüeron ampumalla maalilla. Argentiinalainen tunnetaan todella varmana viimeistelijänä myös rangaistuspilkulta. Eilen hän kuitenkin katseli ensimmäistä joukkueelleen tuomittua 11-metristä vaihtopenkiltä.

Gabriel Jesus sai nimensä huonossa valossa tilastoihin, kun niihin ottelun 36. minuutilla kirjattiin epäonnistunut rangaistuspotku. Brasilialaisen jatkumo tässä asiassa ei ole mairitteleva; kaikkiaan kahdeksasta City-paidassa ampumastaan rankkarista tämä on epäonnistunut jopa neljässä.

Nyt apuja tuli sääntörikkeestä; Blades-maalivahti Dean Henderson oli selkeästi ulkona maaliltaan vedon lähtiessä. Valioliigassa on tehty päätös, jonka mukaan näiden tilanteiden tulkinnoissa luotetaan kentällä olevaan tuomaristoon, sen sijaan että niitä tarkistettaisiin VAR:n avulla.

22-vuotias Henderson pelaa Sheffieldissä lainalla Manchester Unitedin alle 23-vuotiaiden joukkueesta. Viime aikojen otteet ovat nostaneet häntä puheissa jopa David De Gean haastajaksi seuran ykkösmiehistöön.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)