Manchester Cityn hyökkääjän agentti vahvistaa: ”Olemme keskustelleet Arsenalin kanssa”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn hyökkääjän Gabriel Jesusin agentti on vahvistanut, että hänen asiakkaansa neuvottelee siirrosta Arsenalin kanssa.

Jesusin, 24, ja Cityn sopimus kattaa enää ensi kauden, mutta hän hylkäsi viime kuussa manchesteriläisten jatkosopimustarjouksen.

Tiistaina Manchester City vahvisti, että se on päässyt Borussia Dortmundin kanssa periaatteessa sopuun Erling Hålandin siirrosta Valioliigaan. Guardianin mukaan norjalaistähden saapumisen myötä vaikuttaa entistä todennäköisemmältä, että Jesus haluaa siirtyä tänä kesänä muualle.

Brassikärkeä edustava Marcelo Pettinati sanoi keskiviikkona, että Jesus pitää Arsenalin projektista, mutta apajilla on myös muita ottajia.

– Olemme keskustelleet Arsenalin kanssa Gabriel Jesusista, kommentoi Pettinati Guardianille.

– Me pidämme heidän projektistaan – se on mahdollisuus, josta keskustelemme.

– Gabrielin perässä on kuusi muutakin seuraa. Hän keskittyy parhaillaan kauden viimeisiin peleihin Man Cityn kanssa. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Jesus siirtyi Manchester Cityyn tammikuussa 2017 kotimaastaan Palmeirasin joukkueesta 32 miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Cityssä kaikkiaan 234 ottelua tehden niissä yhteensä 95 maalia ja syöttäen 46.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.