Telegraph: Gareth Balen paluupäivämäärä selvillä – toinen Tottenham-debyytti odottaa

© Kuva: Getty Images

The Telegraphin mukaan Gareth Bale on täysin kuntoutunut ja valmis tekemään toisen debyyttinsä Tottenhamin paidassa maajoukkuetauon jälkeen.

31-vuotias walesilaishyökkääjä palasi tänä kesänä Pohjois-Lontooseen seitsemän vuoden tauon jälkeen, kun hän siirtyi seuraan vuoden lainasopimuksella Real Madridista.

Bale kantoi siirtyessään kuitenkin polvivammaa, joka on toistaiseksi pitänyt hänet poissa pelikentiltä.

Bale oli tiettävästi lähellä täyttä pelikuntoa jo viime sunnuntaina, kun Tottenham matkusti Old Traffordille Manchester Unitedin vieraaksi. José Mourinho ei kuitenkaan halunnut ottaa turhia riskejä pelaajansa kanssa.

LUE MYÖS: Agentti: Bale haluaa voittaa Valioliigan Tottenhamissa – ”He pääsevät Garethin avulla hyvin lähelle”

Bale, joka jäi lokakuun maajoukkuetauon ajaksi Tottenhamiin keskittymään kuntoutumiseensa, on kuitenkin nyt valmis pelaamaan ensimmäisen valioliigaottelunsa Mourinhon alaisuudessa.

Tottenham isännöi maajoukkuetauon jälkeen West Hamia 18. lokakuuta, eli ensi viikon sunnuntaina. Balen kerrotaan olevan tällöin mukana Spursin kokoonpanossa, mutta avaukseen häntä ei odoteta.

Bale nähtiin viimeksi kentällä syyskuun alussa, kun hän pelasi Walesille täydet minuutit Bulgariaa vastaan. Laitahyökkääjä ei ole pitkän pelitaukonsa takia terävimmillään ja aloittaa todennäköisesti penkiltä Lontoon paikallisottelussa West Hamia vastaan.