”Liverpool sai Manchester United -legendan syömään sanansa” – Gary Nevillen lausunto näyttää nyt typerältä

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin entisen kapteenin Gary Nevillen viime vuonna lausumat kommentit ovat nousseet Merseysidella esiin, kun Liverpool varmisti ensimmäisen liigamestaruutensa 30 vuoteen.

Kun Manchester United aloitti elokuussa kautensa murskaamalla Chelsean 4–0-lukemin, Neville väitti monen hämmästykseksi, että United voittaisi liigamestaruuden ennen Liverpoolia, vaikka Liverpool oli vain kuukausia aiemmin voittanut Mestarien liigan.

– Liverpool, City ja Tottenham, kaikki nämä seurat ovat aika ajoin rekrytoineet huonosti viimeksi kuluneen 25 tai 30 vuoden aikana. United käy tällä hetkellä läpi sellaista jaksoa. Lopulta he löytävät oikean rekrytointijärjestelmän, oikeat rekrytointi-ihmiset, he saavat loistavan managerin – toivottavasti se on Ole – ja alkavat taas voittaa. Niin tulee tapahtumaan, Neville kommentoi tuolloin.

– Voin taata teille päivänselvästi, että Manchester United tulee taas voittamaan. He todennäköisesti voittavat liigan ennen Liverpoolia, minun mielestäni. He ovat kypsempiä. He ovat lähempänä kuin luulette, eivätkä he ole yhtä huonoja kuin te luulette. Niin se aina on. Enkä ole epäkunnioittava, kun sanon, että he todennäköisesti voittavan liigan ennen Liverpoolia.

Toisin kävi. Jürgen Kloppin miehistö on ollut tällä kaudella aivan omaa luokkaansa ja varmisti mestaruuden jo seitsemän kierrosta ennen sarjan päätöstä. Titteli oli Liverpoolille ensimmäinen 30 vuoteen.

”Liverpool sai Manchester United -legendan syömään sanansa”, hehkuttaakin paikallislehti Liverpool Echo otsikossaan.

Euroopan terävimmältä huipulta pudonnut United on tällä hetkellä käsittämättömät 37 pistettä Liverpoolia perässä. Seura on viimeksi juhlinut mestaruutta keväällä 2013.

Lähde: Liverpool Echo