Giovani Lo Celso jättänee Tottenhamin seuraavien päivien aikana.

25-vuotiaan keskikenttäpelaajan kausi on rikkonainen erilaisten loukkaantumisten vuoksi. Kunnossa ollessa peliaika on jäänyt vähäiseksi etenkin Valioliigassa, sillä hän on päässyt sarjassa vain kahdesti avauskokoonpanoon.

Fabrizio Romanon mukaan Lyon kaavailee Lo Celsosta Bruno Guimarãesin korvaajaa. Newcastle on hankkimassa Guimarãesin Lyonista noin 48 miljoonalla eurolla.

Italialaistoimittajan mukaan Tottenham ja Lyon ovat jo päässeet yhteisymmärrykseen Lo Celson lainasopimuksesta, mutta Lo Celso ei ole toistaiseksi päässyt sopuun Lyonin kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Lyonin on määrä maksaa Lo Celson palkka kokonaisuudessaan kesään asti.

Romanon mukaan myös La Liga -seura Villarreal on osoittanut kiinnostuksensa Lo Celsoa kohtaan.

Tottenham maksoi Betisille Lo Celsosta yhteensä melkein 50 miljoonaa euroa, joten on helppo sanoa, ettei Argentiinan A-maajoukkuepelaaja ole missään vaiheessa onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin.

Lo Celso ei ole kyennyt nappaamaan avauskokoonpanon paikkaa Tottenhamissa kahden ja puolen vuoden aikana.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
OL and Tottenham have an agreement in place for Gio Lo Celso on loan deal, not in doubt as revealed today afternoon - but it’s still not fully agreed on player/contract side. ⚪️ #THFC

…and also Villarreal have now approached Tottenham for Lo Celso on loan. 🟡 #Villarreal

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
EXCL: Olympique Lyonnais are interested in signing Giovani Lo Celso from Tottenham to replace Bruno Guimarães who’s set to join Newcastle. He’s considered one of the candidates in their list. ⚪️ #OL

Tottenham want full salary paid until June plus loan fee for Lo Celso.