Chelsea-hyökkääjä ei uskalla poistua enää talostaan: ”Miksemme voi kävellä ulkona vapaasti?”

© Kuva: Getty Images

Chelsea-hyökkääjä Gonzalo Higuaín on paljastanut, että fanien kritiikki haittaa häntä välillä niin paljon, ettei hän uskalla poistua omasta talostaan.

Higuaín on joutunut kovan arvostelun kohteeksi saavuttuaan Stamford Bridgelle viime tammikuussa. 10 valioliigaottelua pelanneen argentiinalaishyökkääjän suoritukset eivät ole vastanneet odotuksia. Higuaín on onnistunut tekemään vasta kolme maalia palattuaan Maurizio Sarrin alaisuuteen.

Higuaín ei ymmärrä miten hän ja muut ammattilaisjalkapalloilijat saavat ulkopuolisilta rankempaa kohtelua kuin vaikkapa rikolliset.

– Valitettavasti, sen sijaan että menisin ulos kaduille, päätän yleensä jäädä kotiin, koska pelkään mitä ihmiset saattavat sanoa minulle, Higuaín kertoi ESPN:lle.

– Ulkona liikkuu niin paljon ihmisiä jotka ovat tehneet niin paljon pahoja asioita, ja jotka kävelevät ympäriinsä ilman minkäänlaista häpeää.

– Ja heidän sijaan me – jotka eivät olet tappaneet ketään, jotka tekevät asioita hyvin ja ovat kuitenkin vain urheilijoita – miksemme me voi kävellä ulkona vapaasti iloisena?

Higuaín siirtyi Chelseaan puolen vuoden mittaisella lainasopimuksella. Chelsea voi halutessaan hankkia 31-vuotiaan kärkimiehen pysyvästi riveihinsä, mutta viimeisten siirtohuhujen mukaan lontoolaisseura ei aio tarjota Juventus-miehelle uutta sopimusta.

Kertoimet ottelulleBournemouth - Chelsea29.02.2020