Arsenalin keskikenttäpelaaja Granit Xhaka on pyytänyt anteeksi punaista korttiaan, jonka hän sai torstaina liigacupin välierien ensimmäisessa osaottelussa Liverpoolia vastaan.

Peliä oli takana hieman vajaat 25 minuuttia, kun sveitsiläispelaaja lensi suoralla punaisella suihkuun. Hän yritti katkaista pitkän syötön, joka oli vapauttamassa Diogo Jotaa maalintekoon, mutta pallon sijasta Xhaka potkaisikin voimalla portugalilaishyökkääjää.

Ottelu päättyi 0-0-tasapeliin, ja toinen osa pelataan ensi viikon torstaina.

Kyseessä oli Xhakan kuudes punainen kortti hänen urallaan Arsenalissa ja toinen tällä kaudella. Valioliigan kolmannella kierroksella hän lensi pihalle 35. minuutilla ottelussa Manchester Cityä vastaan, joka päättyi Arsenalin 0-5-tappioon.

Kuluva vuosi ei ole alkanut Xhakan kannalta mairittelevasti, sillä hän on pelannut kahdessa ottelussa, joissa hän on nyt ottanut yhden punaisen ja aiheuttanut yhden pilkun (uudenvuodenpäivänä Man Cityä vastaan).

Torstain ulosajonsa jälkeen Sveitsin maajoukkuekapteeni pyysi kannattajilta ja joukkuekavereiltaan anteeksi.

– Haluan pyytää anteeksi kaikilta. Olen niin ylpeä joukkueestani ja siitä hengestä, jota he osoittivat pitääkseen maalinsa puhtaana tänä iltana, kirjoitti Xhaka Instagramissa.

Jos Xhakan julkaisu ei näy alla, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.