Norwichin miestä hehkutetaan ylisanoin – ”Hän on peto, hän on eläin”

© Kuva: Getty Images

Norwichin 29-vuotiaalla kapteenilla Grant Hanleyllä ei ole tällä kaudella ollut juurikaan juhlittavaa seurajoukkueensa kanssa, mutta ilonaiheita hänelle on tarjonnut Skotlannin maajoukkue.

Toppari Hanley oli pitkään sivussa maajoukkuekuvioista, mutta nyt hän on tehnyt erittäin vahvan paluun Skotlannin paitaan. Viimeksi kaatui Moldova 1–0-lukemin.

– Hän on ollut peruskallio. Ja ehdottomasti sinä aikana, kun minä olen ollut täällä, hän on ollut meidän tasaisin pelaajamme, Skotlannin apulaisvalmentaja John Carver hehkuttaa.

– Hän on peto, hän on eläin. Mutta tiedättekö mitä, kentän ulkopuolella hän on helppo tapaus. Hän on yksi mukavimmista kavereista. Joka päivä ensi töikseen hän nousee aamupalalle, on iloinen ja hymyilee. Hän on lempeä jätti.

Carverin mukaan Hanley antaa aina kaikkensa kentällä. Pelaajalle ehti hiljattain kertyä peräti kolmen vuoden tauko maaotteluista.

– Palattuaan hän on ollut mahtava. Oli iso menetys, kun menetimme hänet EM-kisojen viimeisessä pelissä Kroatiaa vastaan. Sen näkee, että hän on tehnyt äärimmäisen kovaa töitä päästäkseen kuntoon. Hänellä on ollut vaikea kauden alku Norwichin kanssa, mutta henkilökohtaisesta näkökulmasta hän on meidän kannaltamme koossapitävä voima. Se on varmaa.

Hanley kuuluu Norwichin avainpelaajista kokeneempaan kaartiin yhdessä Tim Krulin, Teemu Pukin ja Lukas Ruppin kanssa.

Lähde: Herald Scotland