Tottenhamin englantilaishyökkääjä Harry Kane on vahvistanut haluavansa lähteä seurasta kesän siirtoikkunan aikana.

27-vuotias Kane on edustanut koko uransa Tottenhamia, mutta mieli halajaa uusiin maisemiin. Keskiviikon Aston Villa -ottelun jälkeen englantilaishyökkääjä näytti jättäneen jäähyväiset Spurs-kannattajille.

LUE MYÖS: Harry Kane ilmoitti siirtohaluistaan Tottenhamille – nämä kolme seuraa olleet jo yhteydessä

– Haluan pelata suurimmissa peleissä, suurimmissa hetkissä, Kane sanoi Sky Sportsin mukaan.

– Tällä kaudella olen katsonut Mestarien liigaa, katsonut, kun englantilaisseurat pelaavat siellä uskomattomasti. Ne ovat pelejä, joihin haluan osallistua.

– Haluan olla mukana niissä peleissä ja koen, että nyt on se hetki urallani, jossa minun on pohdittava, missä haluan olla, ja käydä hyvä ja rehellinen keskustelu puheenjohtajan (Daniel Levy) kanssa.

– Olen varma, että hän (Levy) haluaa laatia suunnitelman siitä, missä hän näkee sen tapahtuvan (uran jatkon), mutta lopulta se riippuu minusta ja siitä, miltä minusta tuntuu ja mikä on parasta minulle ja uralleni tällä hetkellä.

KATSO MYÖS: Tottenham asetti Harry Kanelle silmiä hivelevän hintalapun

Kane myös muistuttaa, ettei hän ole koskaan antanut lupausta siitä, että pelaisi koko uransa Tottenhamissa.

– En ole koskaan sanonut, että pysyn Spursissa loppuelämäni ajan, enkä ole koskaan sanonut, että jätän Spursin, Kane lisäsi.

– Ihmiset saattavat luulla, ​​että olen epätoivoinen voittamaan pokaaleja, mutta en ole epätoivoinen tekemään mitään. Haluan vain olla paras mitä voin olla.

[readmore from=Harry-Kane]

– Minusta tuntuu, että minulla on paljon enemmän annettavaa. Uskon, että uraani on jäljellä vielä noin seitsemän, kahdeksan vuotta. Voin olla jopa parempi kuin mitä olen ollut ja tehdä vieläkin suurempia maalimääriä kuin tällä hetkellä.

– En pelkää sanoa, että haluan olla paras. En pelkää sanoa sitä, että haluan yrittää päästä tasolle, johon Ronaldo ja Messi pääsivät. Se on perimmäinen tavoitteeni – voittaa pokaaleja kaudesta toiseen ja tehdä 50, 60, 70 maalia kaudesta toiseen. Tämän standardin haluan asettaa itselleni.

Tällä kaudella Kane on pelannut 34 valioliigaottelua ja tehnyt niissä 22 maalia. Kun enää päätöskierros on pelaamatta, hän jakaa maalipörssin kärkipaikan yhdessä Liverpoolin Mohamed Salahin kanssa.

Lilywhite Rose

@Lilywhite_Rose
My favourite ever @SpursOfficial player