Telegraph: Daniel Levy murskaamassa Harry Kanen unelman

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtihyökkääjä Harry Kanen unelma kesäsiirrosta on vaarassa murskaantua.

27-vuotias Kane teki EM-kisojen alla selväksi, että hän haluaa lähteä Tottenhamista. Vahvimpana ostajakandidaattina on pidetty Manchester Cityä, jossa englantilaishyökkääjä pääsisi vuodesta toiseen kilpailemaan pokaaleista. Valioliigan maalipörssin kolmesti voittanut Kane ei ole päässyt juhlimaan urallaan vielä ainuttakaan pokaalia.

Telegraphin mukaan Spurs-pomo Daniel Levy on kuitenkin päättänyt pitää kiinni Kanesta, eikä aio päästää joukkueen ykköstykkiä siirtymään. Vaikka pelaajan ja seuran välillä on puhuttu herrasmiessopimuksesta hänen poistumiselle tänä kesänä, mikään kirjallinen seikka ei pakota Levyä myymään Kanea.

Lisäksi City olisi halunnut saada siirron maaliin jo siirtoikkunan alussa, ja on haluton taistelemaan Kanen allekirjoituksesta siirtoikkunan viimeisiin päiviin asti.

Tämä tosin oli tuskin missään vaiheessa realistista, kun katsoo Levyn kahta aiempaa isoa myyntiä. Sekä Luka Modricin että Gareth Balen siirrot Real Madridiin venyivät aina siirtoikkunan viimeisille viikoille asti.

Kane teki kuluneella valioliigakaudella 23 maalia ja antoi 14 maalisyöttöä. Hän voitti sekä maali- että syöttökuninkuuden. EM-kisoissa englantilaishyökkääjä on ollut kuin varjo itsestään ja hänen maalitilinsä on vielä avaamatta.

LUE MYÖS: Jamie Carragher kehottaa Gareth Southgatea tekemään kovan ratkaisun – ”Ainoastaan silloin Englanti voi mennä pitkälle”