Minkälaiset välit Englannin maajoukkueen riitapukareilla on tällä hetkellä? – Harry Maguire avasi tilannetta medialle

© Kuva: Getty Images

Englanti kohtaa torstaina EM-karsintaottelussa Montenegron. Voitolla joukkue varmistaisi paikkansa ensi kesän EM-kisoissa.

Manchester Unitedin puolustaja Harry Maguire sanoi keskiviikkona Montenegro -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa, että Joe Gomezin ja Raheem Sterlingin välinen tilanne on jo loppuunkäsitelty.

Lue lisää Gomezin ja Sterlingin välisestä yhteenotosta tästä.

– Olemme käsitelleet asian, ja menneet eteenpäin. Joe (Gomez) ja Raheem (Sterling) ovat puheväleissä, joten joukkue voi hyvin valmistautua torstain otteluun. On tärkeää, että otamme kolme pistettä torstaina, Maguire kertoi.

Entiset Englannin maajoukkuepelaajat ovat puhuneet riidoista, joita on myös aiemmin syntynyt maajoukkuepelejä edeltävissä seuraotteluissa. Maguire kuitenkin kiistää, että nykyjoukkueessa tapahtuisi tällaista.

– Olette varmaan nähneet joukkueen yhtenäisyyden kahden viime vuoden aikana. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet hyviä, ja joukkue on kasvanut yhteen. Jatkamme kasvamista yhdessä joukkueena, ja se on todella tärkeää.

– Ei mitään ”klikkejä” pelaajien välillä, jaamme yhteisen pöydän, kerromme vitsejä, ja nauramme yhdessä, Maguire päätti.

Lähde: Sky Sports