Harry Maguire täräytti kovan väitteen! Jürgen Kloppin kommentit vaikuttivat tuomareihin – ”Sen jälkeen emme ole saaneet yhtään mitään”

© Kuva: Getty Images

Manchester United joutui pettymään sunnuntaina West Bromwich Albionin vieraana. Otteluun jättisuosikkina lähtenyt United esiintyi vaisusti ja menetti kaksi arvokasta sarjapistettä jäätyään 1-1 -tasapeliin.

Unitedille jäi ottelusta jossiteltavaa. WBA:n ainoa maali syntyi tilanteesta, jossa Mbaye Diagne näytti rikkoneen Victor Lindelöfiä. Toisella puoliajalla Unitedille tuomittiin rangaistuspotku, joka kuitenkin kumottiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

Manchester Unitedin kippari Harry Maguire oli ottelun jälkeen tuohtunut erotuomari Craig Pawsonin päätöksiin. Englantilaistopparin mukaan tuomarit ovat alkaneet syrjimään manchesterilaisjoukkuetta sen jälkeen, kun muun muassa Jürgen Klopp syytti tuomareita Unitedin suosimisesta.

– Siitä lähtien, kun ihmiset muista joukkueista puhuivat meistä, emme ole saaneet yhtään mitään erotuomareilta tai VAR:lta, Maguire raivosi ottelun jälkeen MUTV:lle.

– Tällä hetkellä pelaamme ilman heitä, joten meidän on varmistettava, ettemme jätä peliä erotuomarin tai VAR:n käsiin.

Maguire tarkensi väitteitään Sky Sportsille ja kertoi olleensa täysin varma siitä, että rike häntä kohtaan oli rangaistuspotkun arvoinen.

– Olin täysin luottavainen sen suhteen, että siitä tuomitaan rangaistuspotku. Näyttää siltä, ​​että tällä hetkellä kaikki päätökset menevät meitä vastaan, Maguire lisäsi.

– Meidän on jatkossa tehtävä enemmän voittaaksemme pelit. Emme voi luottaa VAR-päätöksiin.

LUE MYÖS: