Liverpool-lupaus kieltäytyi viime kesänä suorasanaisesti Real Madridin kosiskeluista: En ole pitänyt hänestä sen jälkeen”

© Kuva: Getty Images

Liverpool-lupaus Harvey Elliott kieltäytyi viime kesänä Real Madridin tarjouksesta. The Athletic uutisoi Los Blancosin yrittäneen houkutella 17-vuotiasta hyökkääjää riveihinsä.

Koko elämänsä Liverpoolia kannattanut Elliott pelasi tuolloin vielä Fulhamissa. Englantilaislahjakkuus oli kutsuttu Santiago Bernabéulle kierrosta varten, kun seurat neuvottelivat pelaajan palveluksista.

Elliott kieltäytyi lopulta tarjouksesta sekä mahdollisuudesta tavata seuran kapteeni Sergio Ramosin. Taustalla oli kevään 2018 Mestarien liigan finaalin välikohtaus, jossa espanjalaistopparin painiote aiheutti Liverpool-tähti Mohamed Salah’n loukkaantumisen.

Real yritti käyttää Bernabéun kierroksen aikana Ramosia houkuttimena vaikuttamaan Elliottiin päätökseen. Seura otti ehdotuksen esille, kun he ohittivat Ramosin pelipaidan seinällä.

– Ei kiitos. En ole pitänyt hänestä sen jälkeen, mitä hän teki Mohamed Salah’lle, Elliott vastasi suorasti Realille Athleticin mukaan.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!