Yksi upea tarina tulee päätökseen Valioliigassa sunnuntaina – asiantuntija: ”Todellisuus voi kyllä muodostua melko rumaksi”

© Kuva: Getty Images

Sunnuntainen Huddersfield-Manchester United -ottelu on näillä näkymin viimeinen valioliigaottelu John Smith -stadionilla hetkeen.

Huddersfieldin putoaminen Championshipiin on ollut realismia jo parin kuukauden ajan, eivätkä joukkueen viime aikojen otteet kovin ruusuisia jäähyväisiä lupaile.

– Manchester United ei mitään päänsilityksiä ansaitse, mutta kyllä tämän pitäisi olla selvä peli, ex-maajoukkuevalmentaja Ari Tiittanen ennakoi ottelua Valioliiga.comille.

– Onhan tässä toki sellainen jalkapalloromanttinen aspekti ilmassa, että Huddersfield haluaisi varmasti antaa faneilleen kauniit jäähyväiset valioliigfutiksen suhteen, todellisuus voi kyllä muodostua melko rumaksi, sillä Manchester Unitedilla on vielä paljon pelattavaa, vaikka neljäs sija näyttääkin olevan jo lähes tavoittamattomissa. Ehkäpä muiden taapertaminen jatkuu ja United rynnistää vielä viimeisillä kierroksilla Mestarien liigaan, Tiittanen pohtii.

Huddersfield on pelannut vuoden 2019 puolella 17 valioliigaottelua, joista se on hävinnyt 15. Edes Manchester Unitedin tilastotappioon on siis vaikea uskoa, vaikka silläkin on edellisestä voitosta jo neljä peliä.

– Vaikea tästä on suurta klassikkoa odottaa. Kävi miten kävi, niin tunteikas iltapäivä on Terriers-faneille luvassa. Tämä on yhden aikakauden päätös Huddersfieldille, ehkäpä muutama vuosi Championshipissä tekee seuralle ihan hyvää, Ari Tiittanen päättää.

Huddersfield-Manchester United su 5.5. klo 16.00 Viasatin jalkapallokanavalla. Ottelun on nähtävissä myös Viaplay-suoratoistopalvelun kautta.

Kimmo Mäkinen