Tähtipelaaja Jack Grealish nimesi Valioliigan parhaan pelaajan, jonka pelityyliä hän yrittää jäljitellä: ”Samalla tasolla Messin ja Ronaldon kanssa”

© Kuva: Getty Images

Jack Grealish on tällä kaudella noussut Valioliigan eliittiin. Vahva kausi sarjanousija Aston Villassa on nostanut Grealishin muun muassa Manhcester Unitedin hankintalistalle. Grealish kertoi Sky Sportsin haastattelussa yrittävänsä jäljitellä Man Cityn keskikenttäpelaajaa Kevin de Bruynea.

Asiantuntija ja entinen Man United -puolustaja Gary Neville kysyi Sky Sportsin The Football Show -ohjelmassa Grealishilta pelaajaa, jonka pelityyliä hän ihailee. Vastauksen miettimiseen ei mennyt pitkään.

– De Bruyne! Rakastan häntä. Mielestäni hän on uskomaton pelaaja, ja yritän ehkä hieman perustaa omaa pelaamistani hänen tavalle pelata, etenkin jos pelaan kasipaikkaa.

Manchester Cityssä erinomaisia otteita ottelusta toiseen esittävä De Bruyne, 28, on Grealishin mielestä oman pelipaikkansa parhaita koko maailmassa.

– Mielestäni De Bruynella on aivan kaikki ominaisuudet. Hänellä on paljon ominaisuuksia, joista hän ei saa riittävästi tunnustusta. Hän ehkä Valioliigan paras pelaaja, ja hän on mielestäni samoissa sfääreissä Lionel Messin, Cristiano Ronaldon ja Kylian Mbappén kanssa, Grealish kehui kollegaansa.

McGinnille kehuja

Aston Villalle koronatauko teki ainakin siinä mielessä hyvää, että se saa yhden avainpelaajansa, John McGinnin, takaisin kokoonpanoon. McGinn loukkasi nilkkansa viime joulukuussa.

Villa-kapteenin mukaan McGinn on erinomainen pelaaja, mutta myös aliarvostettu.

– Mielestäni hän oli yksi liigan parhaista pelaajista ennen loukkaantumista. Juttelin muutaman valioliigapelaajan kanssa, ja he eivät voineet uskoa, kuinka hyvä hän oli. Hän on yksi sellaisista pelaajista, jota osaat arvostaa vasta kun pelaat hänen kanssaan. Kaikki pukukopissa sanovat samaa, Grealish kehui.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!