Skottipuolustaja paljasti hauskan tavan, jolla piti Jack Grealishin hiljaisena EM-ottelussa: ”Sanoin sitä hänelle koko pelin”

© Kuva: Getty Images

Stephen O’Donnell on paljastanut, miten hän onnistui pitämään Jack Grealishin hiljaisena Englannin ja Skotlannin välisessä EM-kisaottelussa perjantai-iltana.

Skotlantilaiset saivat Englannin luovimmat pelaajat turhautuneeksi, kun kamppailu Wembley Stadiumilla päättyi maalittomaan tasapeliin. Grealish pelasi 27 minuuttia toisella jaksolla, mutta ei saanut juuri mitään aikaiseksi O’Donnellin pitäessä hänet kurissa.

Motherwellin laitapuolustaja sai keltaisen kortin Grealishiin kohdistuneesta rikkeestä, mutta teki muuten hyvää työtä vartioidessaan Aston Villan kapteenia. O’Donnellin mukaan ottelua edeltäneet neuvot Villan skottipeluri John McGinnilta auttoivat häntä tehtävänsä kanssa.

– Olin vain hieman väsynyt siinä kohtaa ottelua. Hän oli juuri hypännyt kentälle tuoreine jalkoineen. Kyllästyin siihen miten hän yritti vetää minua höplästä, joten annoin hänelle pienen iskun, perusteli O’Donnell ScotlandHQ:lle kysyttäessä keltaisesta kortistaan.

– Onneksi John McGinn antoi minulle vähän ohjeita miten käsitellä Grealishia. Hän sanoi, että jos hän tulisi lähelleni, pitäisi minun olla koko ajan hänen korvansa juurella. En kuitenkaan saanut olla puheissani kriittinen, vaan kehuva.

– Joten sanoin hänelle koko pelin, miten hyvältä hän näytti. Kerroin, että rakastan hänen pohkeitaan. Kyselin myös jatkuvasti, miten hän saa hiuksensa näyttämään tuolta ja niin edelleen.

– McGinn sanoi myös, että jos hänen sanoo olevansa toivoton tai häntä potkii lujaa, nousee hän pystyyn ja antaa samalla mitalla takaisin. Ehkä nämä huomiot antoivat minulle etulyöntiaseman ottelussa Grealishia vastaan.