The Timesin mukaan Borussia Dortmund on kertonut Manchester Unitedille, ettei se aio myydä Jadon Sanchoa alle 100 miljoonalla punnalla (noin 109 miljoonaa euroa) tänä kesänä.

Sancho, 20, on yhä Unitedin ykköskohde kesän siirtoikkunan alla. Toistaiseksi siirto ei kuitenkaan ole edennyt vielä minnekään, sillä saksalaisseura on pitänyt neuvotteluissa puoliaan.

Koronaviruspandemian aiheuttamista talousvaikeuksista huolimatta Dortmund pitää kiinni yhdeksännumeroisesta pyyntihinnastaan. Bundesliigan huippujoukkue ei ole paineen alla myydä Englannin maajoukkuelupausta tänä kesänä, sillä Sanchon sopimus Dortmundin kanssa on voimassa vuoteen 2022 saakka.

Aiempien tietojen mukaan United olisi ollut valmis maksamaan Sanchosta vain 50 miljoonaa puntaa tänä kesänä. The Timesin mukaan seura etsii kuitenkin kompromissia Dortmundin kanssa ja toivoo, että yhteisymmärrykseen päästäisiin mahdollisimman nopeasti.

Sancho, joka teki päättyneellä Bundesliiga-kaudella yhteensä 17 maalia ja antoi 17 maalisyöttöä 32 otteluun, on ollut kevään aikana myös Chelsean ja Liverpoolin tähtäimessä.