Leicesterin James Maddison joutui luomaan oman paineensa: ”Se taika joka saa rakastamaan jalkapalloa”

© Kuva: Getty Images

James Maddison teki yhden joukkueensa maaleista, kun Leicester kaatoi torstaina ukrainalaisen Zoryan Eurooppa-liigassa luvuin 3-0.

Pitkään isoissa siirtopuheissa ollut keskikenttäpelaaja yllätti monet, tekemällä Kettujen kanssa vuoteen 2024 ulottuvan jatkosopimuksen. Loukkaantuminen on pitänyt 22-vuotiaan kuitenkin pitkään sivussa. Nyt alkaa olemaan valoisampaa.

– Tuntui todella hyvältä olla taas toimissa, pitkän toipumisjakson jälkeen. Se taika joka saa rakastamaan jalkapalloa, muistuu näinä hetkinä mieleen.

Loppuluvut olivat selkeät, mutta helpolla ei Leicester Maddisonin mukaan päässyt.

– Tämä oli meille poikkeuksellinen haaste, eräänlainen hyppy tuntemattomaan. Vastassa oli joka tapauksessa hyvä joukkue.

Aina puuttuu kuitenkin jotain.

– Kokemus oli vähän katkeransuloinen. Toisaalta itselleni kyse oli eurodebyytistä, jossa onnistuin tekemään maalin. Minun pitäisi siis olla puhtaasti iloinen, mutta olisin toivonut että perheeni, ja täysi King Power Stadium olisi voinut olla todistamassa iltaa.

– Pidän paineen alla pelaamisesta. Kun yleisö ei ole paikalla antamassa sitä, teen sen omin päin. Tiedän kyllä, millaisille tasoille voin yltää.

Lähde: The Independent