Jürgen Kloppin mielikuvituksellinen ratkaisu hämmensi Liverpool-veteraania: ”Olisin voinut kääntää selkäni”

© Kuva: Getty Images

James Milner paljastaa suhtautuneensa ensin epäilevästi pelipaikan vaihdokseen Liverpoolissa. 34-vuotias Englannin maajoukkuemies siirrettiin kaudella 2016-17 Jürgen Kloppin systeemissä keskikentältä vasemman laitapuolustajan paikalle.

Milner pelasi liki 20 vuotta Valioliigassa joko laiturina tai keskikenttäpelaajana. Roolin muutos sai konkarin harkitsemaan jopa lähtöä Liverpoolista.

Lopulta Milner kuitenkin otti haasteen vastaan.

– Se oli mitä valmentaja tuolloin tarvitsi. Aina on olemassa pelipaikat, joissa pelaisit mieluiten, mutta sinun on mukauduttava seuran tarpeisiin, Milner kertoi Sky Sportsille.

– Se olisi voinut olla hetki, jolloin olisin kääntänyt selkäni ja kertonut haluavani lähteä. Hän (Klopp) kysyi minulta asiaa harjoituskaudella ja tiedustelin häneltä, kuinka voisin suoriutua parhaiten pelipaikalla.

– Aloitin opiskelemaan uutta rooliani. Muutama jätkistä yllättyi, kun olin vasempana laitapuolustajana harjoituksissa, mutta se oli osa sitä hauskuutta.

– Suoriuduin roolista parhaani mukaan ja vuoden kuluttua en tiennyt mitä hänen päässään liikkui. Minulla oli tämän jälkeen haasteita mukautua takaisin keskikenttäpelaajaksi, mutta onnistuin siinä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.