Liverpoolin James Milner huolehtii jo tulevasta: ”Se olisi rikollista”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin kirjoilla nyt viisi vuotta ollut James Milner tietää yhtä jos toista jalkapallosta, ja voittamisesta. Konkari muistuttaa pokaalien valloittamiseen vaadittavasta työmäärästä.

Trent Alexander-Arnoldin mielestä voittaminen on ehdottoman yksinkertaista, hän vain ilmestyy paikalle ja voittaa jotain joka vuosi. Voin kuitenkin omasta puolestani, näillä pelivuosilla vakuuttaa, että se ei ole helppoa.

Seuransa sivustolla puhunut 34-vuotias sanoo tuurinkin olevan aina pelissä.

– Me olemme olleet todella hyviä, mutta myös onnekkaita voittaessamme nyt niin paljon.  Nyt meidän on nautittava tästä kaikesta.

Mietteet ovat kuitenkin jo saavutettujen asioiden lisäksi tulevassa. Liverpool hukkasi fokuksensa hetkeksi, valioliigamestaruuden varmistuttua. Sen kauden kolmesta tappiosta kaksi tuli viimeisissä seitsemässä ottelussa.

– Urat ovat lopulta lyhyitä, eikä voi viettää kautta tai paria miettien jo saavutettua. Se olisi rikollista, emmekä tosiaan halua miettiä menetettyjä mahdollisuuksia jälkikäteen. Meillä on nyt pari viikkoa aikaa nauttia mestareina, sen jälkeen ilonpito jää kannattajille. Meidän on palattava kentälle, ja oltava entistä parempia.