Burnleyn toppari James Tarkowski myöntää pettyneensä, kun hän sai kuulla, ettei taaskaan päässyt mukaan Englannin A-maajoukkueeseen.

Tarkowski, 26, debytoi A-maajoukkueessa viime vuoden maaliskuussa harjoituspelissä Italiaa vastaan. MM-kisajoukkueeseen hän ei päässyt, mutta viime vuoden syyskuussa hän esiintyi maajoukkueessa vielä toistamiseen, ystävyysottelussa Sveitsiä vastaan.

Loukkaantumiset ja huono vire pudottivat Tarkowskin maajoukkueringistä, mutta hän kokee, että on ansainnut uuden mahdollisuuden. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Burnleyn puolustuksessa jokaisessa sarjapelissä täydet minuutit.

– Olen pettynyt. Haluan olla mukana. Minusta tuntuu, että olen pelannut todella hyvin. Olen täydessä kunnossa ja olen pelannut jokaikisen minuutin. Minusta tuntuu, että pelaan Burnleyssä paremmin kuin koskaan, kommentoi Tarkowski FourFourTwon mukaan.

– Mutta Englannin päävalmentaja päättää pelaajat, joiden hän kokee sopivan systeeminsä, joten en aio itkeä siitä. Aion vain jatkaa pelaamista ja nauttia siitä.

Englanti kohtaa alkaneella maajoukkuetauolla EM-karsintapeleissä Tšekin ja Bulgarian. Maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate valitsi tällä kertaa toppareikseen Manchester Unitedin Harry Maguiren, Liverpoolin Joe Gomezin, Evertonin Michael Keanen, Aston Villan Tyrone Mingsin ja Chelsean Fikayo Tomorin.