Burnley hylkäsi toisen tarjouksen huippupuolustajastaan – pöydällä jo 30 miljoonaa puntaa

© Kuva: Getty Images

Burnley on hylännyt West Hamin toisen tarjouksen topparistaan James Tarkowskista, kertoo Sky Sports.

Hammersin ensimmäinen tarjous oli 20 miljoonaa puntaa nyt ja kymmenen miljoonaa mahdollisina bonuksina tai 23 miljoonaa heti käteen. Burnley hylkäsi ehdotuksen, mutta West Ham tarjosi hänestä lähes heti perään suoraan 30 miljoonaa puntaa (noin 33 miljoonaa euroa).

Telegraphin mukaan Tarkowskin, 27, sopimuksessa on 50 miljoonan punnan ulosostoklausuuli, mutta West Ham yrittää taivutella Burnleyn myymään hänet halvemmalla. Claretsin manageri Sean Dyche sanoi aiemmin tällä viikolla, että Burnleyllä ei ole painetta myydä parhaita pelaajiaan, mutta myönsi, että jokaisella on hintansa.

West Hamin manageri David Moyes haluaa tiettävästi saada Tarkowskin riveihinsä ennen lauantaita, jolloin lontoolaiset kohtaavat Newcastlen sarjakauden avausottelussaan.

Englannin A-maajoukkueessa kahdesti esiintynyt Tarkowski kertoi aiemmin tällä viikolla Telegraphin haastattelussa, että hän haluaa pelata urallaan vielä ehdottomalla huipulla.

– Mestarien liigassa, maajoukkueessa ja isoissa turnauksissa pelaaminen on huipputasolla pelaamista, joten sitä minä haluan, jos sellaisia mahdollisuuksia ilmenee.

Tarkowski on edustanut Burnleyä tammikuusta 2016 lähtien ja pelannut seurassa 143 ottelua.

Artikkelia ja otsikkoa muokattu 10.9.2020 klo 14:21: Lisätty Sky Sportsin tiedot toisen tarjouksen hylkäämisestä.