Huvittava paljastus! Jamie Carragher vietti valtaosan Liverpoolin mestaruusjuhlista hississä – syynä fanien neronleimaus

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin puolustajalegenda Jamie Carragher paljasti viettäneensä suurimman osan vuoden 2005 Mestarien liigan mestaruusjuhlista hississä, jouduttuaan fanien huvittavan kolttosen kohteeksi.

Liverpool nousi Istanbulin unohtumattomassa loppuottelussa kolmen maalin tappioasemasta tasoihin AC Milania vastaan ja klaarasi mestaruuden dramaattisesti rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Mieleenpainuvan illan päätteeksi Carragher joutui työskentelemään kuitenkin epävirallisena ovimiehenä, kun Liverpool-fanit keksivät nerokkaan keinon liittyä seuran voitonjuhliin englantilaistopparin kustannuksella.

– Voitonjuhlat olivat uskomattomat, mutta vietin suurimman osan yöstä menemällä ylös-alas hissillä, paljasti Carragher FourFourTwon haastattelussa.

– Meidän juhlamme sijaitsivat erään hotellin katolla ja sain jatkuvasti viestejä, joissa minua pyydettiin menemään alas vastaanottoon päästämään sukulaiseni sisälle.

– Sana oli nimittäin kiertänyt fanien keskuudessa, että jos sanoit ovella: ”Olen Jamie Carragherin serkku”, otettiin sinut mukaan juhliin.

– Päästin lopulta lukuisia faneja ylös bileisiin, mutta se ei minua haitannut. Se tarkoitti kuitenkin sitä, että he pääsivät ottamaan kuvan pokaalin kanssa, totesi Carragher tyytyväisenä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.