Manchester Unitedin pelaajalegenda Gary Neville pettyi, kun joukkueen laitahyökkääjä Jesse Lingard ei siirtynyt tänä kesänä muihin maisemiin.

Lingard, 28, jäi viime kaudella Unitedissa lähes olemattomalle vastuulle ja siirtyi kauden jälkimmäisen puolikkaan ajaksi West Hamiin, jossa hän teki tuhoisaa jälkeä. Siirtohuhut jylläsivät koko kesän ajan, mutta Lingard jäi Manchesteriin, jossa hän on toistaiseksi saanut vastuuta tällä kaudella vain neljä minuuttia.

Vähälle peliajalle Unitedissa jäänyt Daniel James lähti siirtoikkunan loppuvaiheilla Leedsiin. Nevillen mielestä Lingardin ja parin muun olisi pitänyt ottaa Jamesista maallia.

– Luulin, että pari muutakin pelaajaa olisi lähtenyt Manchester Unitedista. Olen pettynyt Jesse Lingardin puolesta, kommentoi Neville Sky Sportsille.

– Hän saa muutaman pelin tililleen, hänellä on hetkensä kentällä, hänestä on hyötyä, mutta uskon, että hänellä oli jotain hyvää meneillään viime kaudella West Hamissa, mikä tarkoittaa, että Jesse Lingard nousi omillaan todella hyväksi pelaajaksi.

– Minulle on pettymys, että hän palaa taas rotaatiopelaajaksi. Minusta joskus on lennettävä pesästä pois. Luulin, että hän teki sen jo viime kaudella.

– Uskon, että Unitedissa on tällä kaudella 2-3 pelaajaa, jotka eivät saa juurikaan peliaikaa, mutta he olisivat voineet Daniel Jamesin tavoin edistää uraansa ja päästä pelaamaan enemmän [muualla].

Lingard on edustanut Manchester Unitedia seitsemänvuotiaasta asti ja pelannut seuran edustusjoukkueessa 211 ottelussa.