Lähde: Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja kesällä Barcelonaan tai AC Milaniin

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin 28-vuotias keskikenttäpelaaja Jesse Lingard on aikeissa poistua seurasta.

Englantilaispelaaja oli viime kauden lainalla West Hamissa ja oli myös vakuuttava. Lingard viimeisteli 16 pelaamassaan kamppailussa yhdeksän maalia ja syötti viisi.

Vastuuta ei tällä kaudella ole Unitedin päävalmentajalta Ole Gunnar Solskjærilta kuitenkaan juuri tullut. Lingard on ollut avauksessa vain kerran.

Hän on kulkenut läpi Manchester Unitedin junioriportaat ja ollut seuran palveluksessa koko uransa. Lingard on sitten välillä käynyt lainalla muissa seuroissa.

Pelaajan ja seuran välinen yhteinen taival on kestänyt peräti 20 vuotta.

Nyt englantilaisella on edessään iso muutos. Lingardin sopimus päättyy kesällä ja hän hylkäsi Unitedin jatkosopimustarjouksen syyskuussa.

Lingard halusi nähdä, millaisia vaikutuksia Cristiano Ronaldon ja Jadon Sanchon saapumisilla on hänen peliaikaansa.

Kuten edellä mainittiin, niin Lingard on pelannut varsin vähän ja itse asiassa saanut Englannin maajoukkueessa paremmin vastuuta.

Maajoukkue on yksi suurimpia vaikuttimia myös Lingardin päätökselle. Hän jäi ulos EM-kisojen ryhmästä ja haluaa päästä mukaan MM-kisoihin.

Barcelona ja AC Milan ovat DailyMailin mukaan kiinnostuneita Lingardista. Vahvan viime kauden jälkeen kiinnostusta on varmasti myös Valioliigan sisälläkin.

Solskjær haluaisi tiettävästi edelleen pitää Lingardin Manchesterissa ja Unitedin uskotaan tekevän hänelle vielä uuden tarjouksen.

Jos Lingard ei sitäkään hyväksy, niin on mahdollista myös, että tämä siirtyy pois jo tammikuussa. Tällä tavalla United saisi hänestä siirtokorvauksen.