Wolverhampton on hankkimassa Sporting Lissabonin keskikenttäpelaajaa João Palhinhaa, kertoo Correio da Manhã. Portugalilaislehden mukaan seurat ovat päässeet siirrosta periaatteessa sopuun.

Siirtosummaksi on toistaiseksi kaavailtu noin 15 miljoonaa euroa, mutta Sporting yrittää vielä hilata hintaa ylöspäin. Portugalilaisseura tietää kuitenkin sen olevan vaikeaa koronaviruspandemian taloudellisten vaikutusten takia. Lisäksi Sportingin on pakko myydä pelaajia, jos se haluaa itse tehdä hankintoja tulevana kesänä. Palhinhan sopimus päättyy kesällä 2022 ja sisältää 60 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

Palhinha, 24, siirtyi kesällä 2018 kahden vuoden lainasopimuksella toiseen Portugalin pääsarjaseuraan, Bragaan, jossa hän on noussut avainpelaajaksi. Portugalia nuorten maajoukkueissa edustanut Palhinha on pelannut kahden kauden aikana Bragassa 67 ottelua.

Wolverhamptonin edustusjoukkueessa pelaa jo entuudestaan kahdeksan portugalilaista ja joukkuetta valmentaa heidän maanmiehensä Nuno Espírito Santo.