Englannin ex-maajoukkuevahdin alamäki: Esitti tunteikkaan vetoomuksen – ”Real Madrid ei tule koputtamaan oveen”

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkueen entinen ykkösmaalivahti Joe Hart, 33, on oudossa tilanteessa – ensimmäistä kertaa 17 vuoteen hänellä ei ole seuraa.

Burnley päätti tänä kesänä luopua Hartista, joka uskoo vielä löytävänsä itselleen sopivan seuran. Mies sanoo BBC:n haastattelussa, että hänellä on vielä paljon annettavaa.

– Se fakta, että minun on pitänyt istua penkillä 18 kuukauden ajan Valioliigassa, ei määritä tai murskaa minua, Manchester Cityn ex-vahti Hart korostaa.

– Muistan, kuka olen. Muistan, kuinka pelasin paikallisessa sunnuntailiigajoukkueessa ja yritin päästä Shrewsbury Townin edustusjoukkueeseen. Opin varhaisessa vaiheessa, että asiat täytyy pitää perspektiivissä.

Hartin mukaan jalkapalloilijan on osattava suhtautua kriittisesti myös itseensä ja analysoida omaa tekemistään.

– Ehkä ulkopuolelta katsottuna ihmiset ajattelevat, että on paniikin aika, mutta sisäpuolelta katsottuna on aika katsoa eteenpäin ja nähdä kaikki mahdollisuudet. Olen maalivahtina nuori. Olen jopa nuorempi, kun mietitään henkistä ikää kaverilla, joka haluaa vain mennä maaliin ja ottaa laukauksia vastaan.

– Minulla ei ole harhakuvitelmia siitä, että Real Madrid tulisi koputtamaan oveen, hankkiutuisi (Thibaut) Courtois’sta eroon ja toisi minut sisään. Minulta on kuitenkin lupa odottaa vielä paljon. Jonkun tarvitsee vain uskoa minuun, ja minä maksan sen luottamuksen takaisin.