Kun John Terry ei siirtynytkään Manchester Unitediin, isä raivostui toden teolla – ”Kieltäytyi menemästä kentälle kanssani”

© Kuva: Getty Images

Chelsea-ikoni John Terry paljasti Footballer’s Guide to Football -podcastissa, että hänen seurapäätöksensä oli erityisen vaikea pala hänen isälleen.

Chelsean riveissä 19 kautta viettäneen ex-topparin mukaan perheenjäsenet yrittivät aikoinaan saada hänet valitsemaan Manchester Unitedin. Alun perin West Hamin akatemiassa ollut Terry päätyi Chelsean riveihin 14-vuotiaana.

– Minun oli tehtävä valinta Arsenalin, Chelsean ja Manchester Unitedin välillä, ja totta puhuen ne kaikki tekivät kaikkensa. Hetkellä, jolloin kävelin Chelseaan, kaikki tuntui oikealta. Tiedän, että se kuulostaa todella omituiselta, Terry kertoi.

– Taaskin, isäni ei koskaan halunnut minun tekevän sopimusta Chelsean kanssa. Itse asiassa kun allekirjoitin koulupoikalomakkeen seuran kanssa, isäni kieltäytyi menemästä kentälle kanssani. Olin pelaajatunnelissa, pelaajat olivat tulossa pois kentältä, ja minä olin tunnelissa. Glenn Hoddle käveli ohi, ja isäni sanoi ”Et tee sopimusta tämän seuran kanssa, meidän pitäisi tehdä sopimus Manchester Unitedin kanssa”.

Terry piti kuitenkin päänsä ja sai allekirjoitushetkellä seuraukseen äitinsä, vaikka isä ei katsonut sitäkään hyvällä.

– Siitä on kuva, kun äitini ja Graham Rix allekirjoittivat sopimukseni. Isäni kuitenkin kieltäytyi ja oli aivan raivoissaan sinä iltana.

Lähde: Goal


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.