Andrew Robertson kertoi oman mielipiteensä vuoden pelaajasta Valioliigassa: ”Ei saa tarpeeksi arvostusta”

© Kuva: Getty Images

Liverpool on jyräämässä vääjäämättömästi kohti Valioliigan voittoa. Sen sarjajohto on peräti 22 pistettä. Todennäköistä onkin, että Valioliigan kauden paras pelaaja valitaan merseysidelaisten joukkueesta.

Liverpoolin laitapuolustajan Andrew Robertsonin mielestä tällä hetkellä palkinnon ansaitsisi joukkueen keskikenttäpelaaja Jordan Henderson.

– Minusta, hän (Henderson) on johdossa siinä kisassa [viitaten Vuoden pelaaja -palkintoon]. Tällä kaudella, kun meillä on ollut vaikeita hetkiä, hän on puskenut meitä eteenpäin, Robertson kehui joukkuetoveriaan Sky Sportsille.

– Hän pitää huolen, ettemme löysäile kentällä. Alkukausi ei ehkä ollut häneltä paras mahdollinen, mutta sen jälkeen hän ei ole pelannut yhtään huonoa ottelua. Häntä oppii arvostamaan, kun hänen kanssaan harjoittelee päivittäin. Hän ei saa tarpeeksi arvostusta luonteestaan, Robertson jatkoi.

– Hän on alkanut saamaan enemmän ansaitsemaansa tunnustusta, koska hän on fantastinen pelaaja. Loistava roolimalli, ja fantastinen kapteeni. Hän on johdattanut meidät voittoon vaikeina hetkiä, Robertson päätti.