Onko Liverpoolin juhlittava mestaruutta tyhjällä stadionilla? – Jordan Henderson lähetti faneille lohduttavan lupauksen

© Kuva: Getty Images

Jordan Henderson on luvannut Liverpoolin kannattajille, että sitten kun he saavat palata normaalisti stadionille, tulevat pelaajat juhlimaan heidän kanssaan seuran mahdollista valioliigamestaruutta.

Liverpool jäi kauden keskeytyessä 25 pisteen johtoon sarjataulukon kärjessä. Jürgen Kloppin on johdatettava joukkueensa vielä kahteen voittoon kauden viimeisestä yhdeksästä pelistään mestaruuden varmistamiseksi.

Valioliigapelit pyritään käynnistämään uudelleen kesäkuun puolessa välissä, mutta kannattajilla ei ole vielä silloin lupaa saapua stadionin lehtereille seuraamaan kauden ratkaisevimpia hetkiä.

Mestaruuden voittaminen tyhjien katsomoiden edessä tuntuisi Hendersonin mielestä ”oudolta”, minkä takia hän haluaakin päästä juhlistamaan joukkueen potentiaalista pokaalia myös fanien kanssa – sitten kun se on turvallista.

– Totta kai se tuntuisi erilaiselta, koska jos voittaisit pokaalin ja ottaisit sen vastaan ilman että paikalla on yhtään fania, se olisi melko outoa, Henderson kertoi The Guardianille.

– Se [mestaruustaisto] ei kuitenkaan ole vielä ohi. Meillä on yhä töitä tehtävänä ja meidän on suoriuduttava korkeimmalla mahdollisella tasolla kauden loppuun saakka, koska me haluamme päättää kauden mahdollisimman vahvasti.

– Sen jälkeen, jos voitamme ja saamme pokaalin, eivätkä fanit ole siellä… Meidän on vain tultava toimeen sen kanssa sitten kun sen aika koittaa. Sitten kun fanit saavat viimein tulla takaisin stadionille, olen varma että me tulemme järjestämään jonkinlaiset juhlat yhdessä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!