AS: Manchester City tehnyt lähes 100 miljoonan euron tarjouksen Atlético Madrid -puolustajasta

© Kuva: Getty Images

Espanjalaislehti AS:n mukaan Manchester City on tehnyt Atlético Madridille 89 miljoonan euron tarjouksen keskuspuolustaja José María Giménezistä. Jättimäiseen tarjoukseen sisältyy myös bonuksia, joiden myötä siirtosumma voi nousta peräti 94 miljoonaan euroon.

Atlético Madrid ei haluaisi myydä avainpuolustajaansa, jonka sopimukseen sisältyy 120 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Taloudellisten paineiden vuoksi seuran on kuitenkin harkittava Manchester Cityn massiivista tarjousta.

25-vuotiaasta Giménezistä tulisi jalkapallohistorian kallein puolustaja, jos hänen jättisiirtonsa Etihad Stadiumille toteutuisi. Tällä hetkellä titteliä kantaa Manchester Unitedin Harry Maguire, joka maksoi manchesterilaisseuralle 87 miljoonaa euroa kesällä 2019.

LUE MYÖS: Manchester United valmistelee avaustarjoustaan Real Madridin puolustajasta

Manchester City on tavoitellut kuluvan siirtoikkunan aikana myös Napolin Kalidou Koulibalya. Siirtoneuvottelut italialaisseuran kanssa eivät kuitenkaan ole tuottaneet hedelmää, sillä osapuolet eivät tunnu pääsevän sopuun 29-vuotiaan senegalilaistopparin hinnasta.