José Mourinho puuttui Antonio Conten puheisiin Christian Eriksenin Inter-siirrosta: ”Onko tässä kyse arvostuksesta?”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri José Mourinho on puuttunut Antonio Conten suoraviivaisiin kommentteihin Christian Eriksenin tavoittelemisesta tammikuun siirtoikkunan aikana.

27-vuotiaan Eriksenin sopimus Tottenhamissa päättyy kuluvan kauden jälkeen, ja häntä ollaan yhdistetty vahvasti Internazionaleen.

Italialaisseuran päävalmentaja Conte vahvisti kyseiset siirtohuhut aiemmin tällä viikolla, mikä on asettanut hänen ja Mourinhon napit jälleen kerran vastakkain.

– Eriksen? Meidän on tavoiteltava pelaajia, joilla on jo pitkä ura takanapäin, ja joiden sopimus on loppumassa, Conten kerrotaan sanoneen.

Christian Eriksenin tulevaisuus puhuttaa. (Kuva: Getty Images)

Mourinho vastasi Contelle perjantain lehdistötilaisuudessa, yllättyen entisen Chelsea-managerin vähäisestä arvostuksesta Erikseniä ja Tottenhamia kohtaan.

– Minusta Antonio sanoi tämän julkisesti. Hän on hyvin positiivinen siitä, että Eriksen on tulossa Interiin.

– Meidän ei tulisi puhua muiden seurojen pelaajista ennen kuin heistä tulee meidän pelaajiamme. Kun aloititte kyselemään minulta Gedson [Fernandesista] siitä lähtien kun Gedsonin nimi nousi näytöille, en kertonut teille mitään.

– Sinun on suojeltava kaikkia. Onko tässä kyse arvostuksesta? En halua antaa teille otsikkoa. Se on teistä kiinni.

– Jos Inter on luottavainen, he ovat luottavaisia koska he ovat valmiita tekemään meille tarjouksen [Eriksenistä], mitä ei ole vielä tapahtunut. Joten kun näen ihmisten puhuvan, varsinkin sellaisten ihmisten joilla on vastuuta, olen aina hieman yllättynyt.

Tottenham kohtaa lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa Watfordin kello 14:30. Eriksen on Mourinhon mukaan mukana ottelukokoonpanossa.

Lähde: The Guardian


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!