Manchester City pyrkii viimeistelemään siirtoneuvottelut Sevillan keskuspuolustaja Jules Koundésta tulevien päivien aikana, uutisoi The Athletic.

Manchester City oli tehnyt Kalidou Koulibalysta sen ykköskohteen tämän kesän siirtoikkunaan, mutta se ei onnistunut pääsemään Napolin kanssa sopuun pelaajan siirtosummasta.

Manchester City teki italialaisseuralle sen viimeisen tarjouksen kaksi viikkoa sitten, mutta ei saanut Napolia pienentämään 29-vuotiaan Koulibalyn 75 miljoonan euron hintalappua. City on tämän jälkeen siirtynyt eteenpäin muihin topparikohteisiin.

Manchester City ja Napoli eivät päässeet yhteisymmärrykseen Kalidou Koulibalyn siirrosta. Kuva: Getty Images

Manchester City kyseli Atlético Madridilta José Maria Giménezin saatavuudesta sekä kesän alkuvaiheessa että elokuun lopulla. Kummallakin kerralla espanjalaisseura ilmoitti luopuvansa 25-vuotiaasta keskuspuolustajasta vain sillä ehdolla, että City aktivoisi hänen sopimuksensa 120 miljoonan euron ulosostoklausuulin.

LUE MYÖS: Manchester Cityn sarja-avauksen ylle kertyy taas tummia pilviä – jo kolmas pelaaja sai koronan

Koundé nousi puolestaan vakavaksi vaihtoehdoksi samaan aikaan kun City tavoitteli Barcelonan Lionel Messiä elokuun lopulla ja syyskuun alussa. Manchesterilaisseura uskoo, ettei sen tarvitse aktivoida 21-vuotiaan ranskalaislupauksen 90 miljoonan euron ulosostoklausuulia saadakseen hänet Sevillasta itselleen.

[readmore from=Siirtouutiset]

Koundé on profiililtaan täysin erilainen pelaaja kuin Koulibaly, jota City piti suuressa arvossa hänen kokemuksensa, vaikuttavan läsnäolonsa ja johtajakykyjensä takia. 180-senttinen ranskalaispuolustaja on sekä fyysisyytensä että suosion puolesta paljon pienempi hahmo kuin Koulibaly, eikä hänen hankkimisensa synnytä samanlaista jännitystä seuran ympärillä.

Manchester City luottaa kuitenkin siihen, että Koundé voi parantaa joukkueen nykyistä alakertaa. Seura ei myöskään halua jäädä täysin ilman uutta puolustajavahvistusta, vaikka se onkin jo hankkinut Nathan Akén Bournemouthista 45 miljoonalla eurolla.

Koundé pelasi päättyneellä kaudella yhteensä 40 ottelua Sevillan alakerrassa. Hän siirtyi La Ligan huippujoukkueeseen 25 miljoonalla eurolla ranskalaisseura Bordeauxista viime kesänä.