Lehti: Tottenhamilla on José Mourinhon korvaaja valmiina mielessä

© Kuva: Getty Images

Tottenham aikoo tavoitella RB Leipzigin Julian Nagelsmannia päävalmentajakseen, jos José Mourinho ei saa käännettyä joukkueen kurssia, kertoo The Telegraph.

Mourinho on valmentanut Spursia runsaan vuoden ajan, ja hänellä on ensimmäinen täysi kausi meneillään seurassa. Tulokset eivät kuitenkaan ole olleet sitä luokkaa, mitä portugalilaiselta menestysvalmentajalta odotetaan.

Tottenham on takellellut varsinkin Valioliigassa, jossa se on hävinnyt kuudesta edellisestä ottelustaan viisi ja vajonnut yhdeksänneksi.

Nagelsmann tuskin on saatavissa kesken kauden, sillä Leipzig on yhä mukana Bundesliigan pokaalitaistossa ja Mestarien liigassa. Tämä antaa Mourinholle lisää aikaa, mutta Telegraphin mukaan seuraavat 12 päivää ovat hänen tulevaisuutensa kannalta ratkaisevia.

Tottenham kohtaa seuraavan vajaan parin viikon aikana Wolfsbergerin Eurooppa-liigassa sekä Burnleyn, Fulhamin ja Crystal Palacen Valioliigassa.

Nagelsmannin lisäksi Tottenham on pitänyt silmällä myös Leicesterin Brendan Rodgersia, mutta hän on jo kertaalleen kieltäytynyt Spursin tarjouksesta ja häntä olisi nykyään entistä vaikeampi houkutella muualle. Leicester on menossa Rodgersin johdolla Mestarien liigaan, ja hän on yksi Valioliigan korkeapalkkaisimmista valmentajista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.