Jürgen Klopp piti joukkuepuheensa pelkät CR7-bokserit jalassa ennen Mestarien liigan finaalia: ”Nauroimme päämme irti!”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on paljastanut miten manageri Jürgen Klopp sai ryhmänsä rentoutuneeksi ennen Mestarien liigan finaalia kesäkuun alussa.

Wijnaldumin kaksi maalia Barcelonan verkkoon auttoivat Liverpoolin Euroopan huipputurnauksen loppuotteluun, missä Mohamed Salahin ja Divock Origin maalit ratkaisivat punapaidoille historiallisen 2-0-voiton Tottenhamia vastaan.

Ennen finaalia Klopp saapui joukkuepuheeseensa ilman housuja, pitäen yllään vain Cristiano Ronaldon vaatemerkin valmistamia boksereita ja kauluspaitaa.

Wijnaldumin mukaan saksalaisluotsin tempaus huvitti ja rentoutti pelaajia ennen tiukkaa ja huipputärkeää kamppailua.

– Hän piti puheensa niin että hänen kauluspaitansa oli tungettu hänen CR7-boksereidensa sisään. Koko pukuhuone oli lattialla, nauroimme päämme irti! Se todella rikkoi jään. Yleensä näissä tilanteissa kaikki ovat vakavia ja keskittyneitä, mutta hän oli rentoutunut ja auttoi meitä tällä vitsillä, Wijnaldum kertoi The Athleticille.

Liverpool tulee Mestarien liigan voittonsa myötä pelaamaan myös UEFA Super Cupin mestaruudesta. Kloppin miehistö kohtaa tänään keskiviikkona Chelsean Istanbulissa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.