Kymmenvuotias poika kirjoitti Jürgen Kloppille kirjeen ja esitti erikoisen pyynnön – näin saksalaisluotsi vastasi

© Kuva: Getty Images

Nuori Manchester Unitedin kannattaja Daragh Curley kirjoitti kirjeen Liverpoolin päävalmentajalle Jürgen Kloppille. Nyt Kloppin vastaus kymmenvuotiaalle pojalle leviää sosiaalisessa mediassa.

Curley pyysi kirjeessään Kloppia lopettamaan voittamisen Poolin kanssa. Valioliigan sarjajohtaja hävisi tällä viikolla Mestarien liigassa Atlético Madridille, mutta oli voittanut edelliset 17 sarjapeliään.

– Liverpool voittaa liikaa pelejä. Jos voitatte vielä yhdeksän ottelua, teillä on paras tappioton putki englantilaisessa jalkapallossa. Unitedin kannattajana se on hyvin surullista, Curley kirjoitti.

– Joten ensi kerralla kun Liverpool pelaa, ole kiltti ja pistä heidät häviämään. Teidän vaan pitäisi antaa toisen joukkueen tehdä maaleja. Toivon vakuuttaneeni sinut olematta voittamatta liigaa tai mitään muuta peliä enää koskaan.

Saksalaisvalmentaja Klopp perusteli vastauksessaan, miksi kyseinen järjestely ei onnistu.

– Valitettavasti tässä tilanteessa en pysty takaamaan pyyntöäsi, en ainakaan tarkoituksella, Klopp kirjoitti.

– Niin paljon kuin haluatkin Liverpoolin häviävän, on työni tehdä kaikkeni auttaakseni Liverpoolia voittamaan, sillä ympäri maailmaa on miljoonia ihmisiä jotka haluavat niin tapahtuvan, joten en todella halua aiheuttaa heille pettymystä.

– Voin turvallisesti sanoa, että yksi asia mikä ei muutu on intohimosi jalkapalloa ja seuraasi kohtaan. Manchester United on onnekas, että sillä on sinut.

Klopp painotti, että vaikka Pool ja United ovat vihollisia keskenään, seurat kunnioittavat toisiaan. Juuri siitä on Kloppin mukaan kysymys jalkapallossa.