Jürgen Klopp pohti jo ensi kauden voimasuhteita: ”Hyökkäämme kohti mestaruutta, emme puolusta sitä”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin pitkä odotus palkittiin viime viikolla, kun se varmisti sen valioliigahistorian ensimmäisen mestaruuden. Englannin liigamestaruuden se pystyi voittamaan edellisen kerran 1990. Valioliiga perustettiin vuonna 1992.

Liverpoolin saksalaismanageri Jürgen Klopp otti jo kantaa ensi kauden Valioliigan mestaruustaisteluun keskiviikkona Manchester City -kamppailua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa, joka pelataan torstaina.

– Hyökkäämme kohti mestaruutta, emme puolusta sitä. Manchester City, Manchester United ja Chelsea tulevat olemaan vahvoja ensi kaudella, Klopp pohti.

– On itsestäänselvää, että City on uskomaton joukkue. United puolestaan on loistavassa vireessä. Ja Chelsea on hyvässä vireessä, ja he ovat tehneet mielenkiintoisia hankintoja. Eivätkä Arsenal, Tottenham ja Leicesterkään ”aio nukkua”, saksalainen jatkoi.

– Mitä saavutimme tällä kaudella, on ensi kaudella historiaa. Siitä tulee vaikeaa, ja City on loistava joukkue. Meidän täytyy näyttää, että olemme valmiita uusimaan mestaruuden, Klopp päätti.

Chelsea on jo hankkinut tulevalle kaudelle Hakim Ziyechin Ajaxista, sekä Timo Wernerin RB Leipzigista. Manchester United puolestaan seilaa tällä hetkellä 15 ottelun tappiottomassa putkessa. Sen kurssi on kääntynyt tämän vuoden puolella. Tammikuun hankinta Bruno Fernandes on pelannut loistavasti.

Lähde: BBC


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.