Mitä Jürgen Klopp aikoo tehdä Liverpool-sopimuksen päätyttyä? Yksi asia on ainakin varmaa: ”En jatka siihen ikään saakka”

© Kuva: Getty Images

Liverpool-manageri Jürgen Klopp ei vielä tiedä, mitä hän tekee nykyisen pestinsä jälkeen. Valioliigan tuorein mestarivalmentaja on kuitenkin varma, ettei hän halua valmentaa 70-vuotiseksi saakka.

Saksalaisluotsin nykyinen sopimus Anfieldilla ulottuu vuoteen 2024 saakka. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että hän pysyisi siellä kontrahtinsa loppuun asti.

Sen jälkeiset suunnitelmat ovat vielä spekuloinnin varassa. 53-vuotias ei kuitenkaan ole omasta mielestään sellainen manageri, joka jatkaisi valmentamista vanhalle iälle saakka.

Liverpoolin ensimmäinen kotipeli koronaviruksen aiheuttaman ottelutauon jälkeen oli Crystal Palacea vastaan, jonka manageri Roy Hodgson täyttää ensi kuussa 73.

– En itse jatka siihen ikään saakka, Klopp vertasi Daily Mirrorille.

– Kun aloitin managerina [33 vuoden ikäisenä], mietin että tästä alkaa 25 voimakkaan vuoden jakso. Vietin seitsemän ja puoli vuotta Mainzissa, seitsemän vuotta Dortmundissa, ja [vuonna 2024] se jakso on kestänyt jo 23 ja puoli vuotta.

– Sen jälkeiselle ajalle minulla ei ole minkäänlaisia suunnitelmia.

Klopp ei vaikuta ajattelevan eläkkeelle jäämistä ainakaan vielä, mutta hän tietää sen tulevan jossain vaiheessa vastaan.

– Kun sen aika koittaa, toivon olevani terve, ja että voin sanoa: ”Hienoa, rakastin valmentamista, mutta nyt haluaisin katsoa muiden tekevän sitä”, Klopp jatkoi.

– Joten toivon että minä löydän sen sisäisen tunteen, joka sanoo: ”Nähdään myöhemmin, toivon sinulle kaikkea parasta, rakastan teitä kaikkia mutta älkää soitelko jalkapallosta.”

– Se on suunnitelmani.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.