Liverpoolin manageri Jürgen Klopp oli haltioitunut joukkueensa esityksestä hänen suojattiensa kaadettua Arsenalin maanantaina 3-1 Valioliigassa.

Arsenalilla oli omat huippupaikkansa, mutta Liverpool osoitti vakuuttavalla tavalla, miksi se on sarjan hallitseva mestari.

– Meillä oli niin paljon isoja paikkoja, enkä edes haaveile, että tekisimme niistä jokaisesta aina maalin. Olimme 0-1-tappiolla, mutta voitimme ottelun ja täysin ansaitusti. Olisimmeko voineet tehdä enemmän maaleja? Kyllä. Olisivatko he voineet tehdä enemmän maaleja? Kyllä. Me pelasimme koko ajan korkealla linjalla, kertasi Klopp Sky Sportsille.

– Miten Pierre-Emerick Aubameyangia vastaan voi puolustaa ilman korkeaa linjaa? Me rankaisimme heitä ajoittain ja toisinaan emme, mutta pilasimme hieman heidän ottelusuunnitelmaansa. He pitivät siitä kiinni, mutta me teimme sitä uudestaan ja uudestaan.

– Me haluamme voittaa pallon mahdollisimman korkealla, ja siksi en ole turhautunut tai pettynyt. Ottelut voivat päättyä kumman tahansa eduksi. Jos he olisivat tehneet maaleja, niin peli olisi näyttänyt hieman erilaiselta.

Sadio Mané (oik.) vastasi Liverpoolin avausosumasta. Kuva: Getty Images

– Kyse on siitä, miten haluaa pelata ja luoda maalipaikkoja kauden alussa. Tämä esityksemme… Vau.

– Pelaamme uudestaan Arsenalia vastaan torstaina [liigacupissa]. Tulette näkemään pelaajia, joita ette nähneet tänään. Sitten kohtaamme sunnuntaina Aston Villan, joka on lennossa. Leeds, Chelsea ja Arsenal on vaikea alku kaudelle, mutta meillä on yhdeksän pistettä.

Kloppille huomautettiin BBC:n haastattelussa, että Liverpool on kolmen ottelun jälkeen Valioliigassa toisena, tasapisteissä Leicesterin ja Evertonin kanssa. Saksalaismanageri kehui kilpailijoita, mutta lisäsi, että häntä ei kiinnosta sarjataulukko vielä tässä vaiheessa.

Carlo Ancelotti on tehnyt ehdotonta huippubisnestä [siirtomarkkinoilla]. En ole alkuunkaan yllättynyt. Leicester on Leicester. He pelaavat hyvää jalkapalloa. Ketä kiinnostaa, mitkä joukkueet ovat tällä hetkellä kärjessä? Kausi on vasta alkanut.

LUE MYÖS: