Liverpoolin Jürgen Klopp: Valioliigan mestaruustaistelussa 8 joukkuetta

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo Daily Mailin haastattelussa, että Valioliigan tämän kauden mestaruuskamppailussa on mukana peräti kahdeksan joukkuetta.

Klopp ei halunnut nimetä joukkueita, mutta hänen mukaansa tiukka kilpailu ei ole huono asia. Viime kaudella Liverpool oli aivan ylivoimainen.

Kun haastattelija Jamie Redknapp heitti, että tällä kaudella mestaruuden voisi saada 85 pisteellä, Kloppin vastaus oli paljonpuhuva.

– Ikävä sanoa näin Jamie, mutta se ei voisi vähempää kiinnostaa tällä hetkellä. Ei näytä siltä, että joku pääsee 100 pisteeseen tai vastaavaan. Tällä kaudella? Neljä viikkoa lyhyemmällä? Samalla pelimäärällä? En usko, että se on mahdollista. Jopa 87 pisteen saldo näyttää kaukaiselta, saksalainen kommentoi.

– Jos me voittaisimme sen tänä vuonna, se olisi rehellisesti sanoen iso saavutus. Ehkä suurempi (kuin viime kaudella). Sitä rakastan Valioliigassa: on niin monta vahvaa kilpailijaa.

Loukkaantumisista kärsivän Liverpoolin alku ei ole Kloppin mukaan ollut heikko, vaikka joukkue hävisi Aston Villalle murskaluvuin 2–7.

– Ehkä me tarvitsimme sitä.