Liverpoolin Jürgen Kloppilta kunnon avautuminen: ”Tulen todella hulluksi!”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on kritisoinut kovin sanoin Valioliigan tv-oikeuksien haltijoita Britanniassa. Hänen mielestään yhtiöt eivät välitä pelaajien hyvinvoinnista päättäessään ottelujen alkamisajoista.

– Kyse ei missään vaiheessa ollut meistä, kun puhuin siitä. Kyse oli kaikista pelaajista. Jos te ette ala puhua BT:n (Sport) kanssa, me kaikki olemme mennyttä, Klopp sadatteli Sky Sportsin haastattelussa.

– Skyn ja BT:n on puhuttava, koska jos me jatkamme pelaamista keskiviikkoisin ja lauantaisin kello 12.30 (paikallista aikaa), en ole varma, onko meillä kauden päättyessä 11:tä pelaajaa. Tiedän, että te (oikeuksien haltijat) ette välitä, ja se on ongelma. Olemme keskustelleet siitä pitkään, eikä mitään ole tapahtunut.

Klopp mainitsi, että Barcelonan Gerard Piqué loukkasi polvensa pahasti. Loukkaantuneiden listalle liittyi myös esimerkiksi Arsenalin Bukayo Saka – oltuaan maajoukkuetauon aikana Englannin matkassa.

– Nyt ihmiset kehottavat meitä käyttämään pelaajarotaatiota, mutta keitä me kierrätämme? Meillä on joitakin hyökkäyspään pelaajia, mutta loput ovat nuoria. Se on massiivinen ongelma. Keskiviikkona ja lauantaina kello 12.30 on tv-yhtiön ongelma, eikä mitään muuta. Kohtaamme Atalantan keskiviikkona ja sitten 12.30 Brightonin. Se on aikainen joululahja. Me ilmestymme sinne täristen.

Kun Sky Sportsin haastattelija huomautti, että seurat ovat hyväksyneet tv-sopimukset, Klopp vaikutti suivaantuvan entisestään.

LUE MYÖS:

– Herrat, alkakaa puhua ja tehdä päätöksiä. Pidän suhteesta teidän kanssanne. Jos joku vielä puhuu minulle sopimuksista, tulen todella hulluksi, koska näitä sopimuksia ei ole tehty koronakaudelle.

Lähde: Goal


PÄIVÄN VIHJE: SOUTHAMPTON – ARSENAL

Arsenalin ykköstykistö on kehässä – painuuko viikonlopun cup-nyhjäys unholaan?