Jürgen Klopp ei kaunistele Liverpoolin tilannetta: ”Se on iso haaste”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp myöntää, että Valioliigan kärkinelikkoon pääsy on joukkueelle iso haaste.

Hallitseva mestari on jäänyt viiden pisteen päähän West Hamista, joka miehittää viikonloppuun lähdettäessä viimeistä Mestarien liigaan oikeuttavaa, neljättä, sijaa.

Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Liverpool on hävinnyt neljä viimeisintä sarjaotteluaan, ja se on ylipäätään voittanut tänä vuonna vain kolme peliä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kloppin mukaan kärkinelikkoon pääsy ei ole missään nimessä itsestäänselvyys.

– Se on iso haaste tietysti. On vain katsottava pisteitä. Emme ole liian kaukana, mutta siinä on jo eroa, sanoi saksalaismanageri Goalin mukaan.

– Meidän ei tarvitse puhua liikaa siitä. Meidän on vain yritettävä voittaa mahdollisimman paljon pelejä, ja niin me aiomme tehdäkin.

Kloppin mukaan tunnelma Liverpoolin joukkueessa on säilynyt suhteellisen korkealla.

– Tunnelma on oikeanlainen, sellainen kuin sen pitäisikin olla. Se ei ole paras mahdollinen tunnelma, mutta välillämme ei ole mitään [kinaa]. Kaikki on hyvin. Me kaikki olemme yhtä mieltä siitä, mitä meidän on tehtävä. Meillä on myös hyviä hetkiä.

– Nämä ovat hyvin haastavia aikoja tälle joukkueelle eri syistä, kuten voitte kuvitella. Tällaisina aikoina on näytettävä todellinen luonteensa, ja niin pojat tekevätkin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.