Bayer Leverkusenin urheilutoimenjohtajalta selkeä viesti Chelsealle Kai Havertziin liittyen: ”Se on sanomattakin selvää”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenin superlupaus Kai Havertz on yhdistetty vahvasti Chelseaan. Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Simon Rolfes avasi tarkemmin Havertzin tilannetta Sky Germanylle.

Havertz on tiettävästi kovin halukas siirtoon ja valmis tekemään kaikkensa nopean siirron eteen. Lehtitietojen mukaan Chelsea olisi valmis maksamaan Havertzista heti 70 miljoonaa puntaa eli noin 77,3 miljoonaa euroa. Havertz ilmeisesti haluaisi kaupan syntyvän ennen Eurooppa-liigan jatkopelejä, jotka käynnistyvät ensi viikolla.

Leverkusen on kuitenkin halukas pitämään kiinni Havertzista kauden loppuun saakka Leverkusen pelaa Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osassa Rangersia vastaan 6. elokuuta. Avausosa päättyi Leverkusenin 3-1-voittoon, joten saksalaiset lähtevät ennakkosuosikkina toiseen osaotteluun.

Rolfes kertoi Sky Germanylle, että Havertz ei lähde seurasta vielä, koska seura haluaa antaa päävalmentajalleen Peter Boszille täyden kokoonpanon Eurooppa-liigan peleihin. Sen lisäksi pöydällä ei ole Rolfesin mukaan vielä mitään konkreettista.

– Emme ole saaneet tähän mennessä yhtäkään tarjousta. Tiedämme kyllä muiden seurojen kiinnostuksesta, mutta tarjouksia ei ole vielä tullut. Olemme sanoneet useaan otteeseen, että päätämme kauden täydellä miehistöllä. Siihen sisältyy myös Kai. Se on meille sanomattakin selvää, Rolfes totesi.

Näin ollen Chelsea joutunee odottamaan vielä Havertz-kaupan kanssa. Selvää on kuitenkin se, että Havertz on halukas siirtymään Lontooseen. Näillä näkymin Leverkusen ei ole asettumassa kaupan tielle, mikäli siirtosumma on vain sopiva.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!