Newcastlesta tuli tiistaina ensimmäinen joukkue, joka on hävinnyt umpisurkealle Sheffield Unitedille tämän kauden Valioliigassa.

Pisteet jäivät isäntäjoukkueelle 1–0-lukemin, eikä missään vaiheessa näyttänyt siltä, että Newcastle olisi saanut peliä kontrolliin. Tosin joukkue joutui pelaamaan toisen puoliajan vajaamiehisenä Ryan Fraserin saatua ulosajon.

Newcastle on nyt pelannut peräti kahdeksan ottelua peräjälkeen ilman voittoa, jos kaikki kilpailut huomioidaan. Valioliigassa joukkue on ajautumassa jälleen kerran putoamistaisteluun.

– Esityksen osalta emme päässeet lähellekään (riittävää tasoa). Emme päässeet vauhtiin. He pelasivat parempaa jalkapalloa ennen punaista korttia, myönsi Newcastlen maalivahti Karl Darlow.

[readmore from=Newcastle]

– Meidän on hoidettava se kuntoon. Tekosyitä ei voi olla. Meidän on tultava kentälle ja hoidettava homma. Puhe on halpaa. Meidän on kentällä näytettävä enemmän, jotta fanit voivat olla ylpeitä.

Darlow’n mukaan Newcastlen on annettava vastustajalle enemmän painetta. Jumboryhmä Sheffield United ”taisteli elämästään” tiistain ottelussa.

– Emme tehneet sitä, mistä pukuhuoneessa ja harjoituskentällä puhuttiin. Emme päässeet pallolle.

Surkeiden tulosten myötä manageri Steve Brucen asema on tukaloitunut. Moni odottaakin miehen olevan seuraava manageri, joka saa potkut Valioliigassa.

Lähde: Chronicle