Lähde: Arsenal sorvaamassa loistohankinnalle jo uutta sopimusta – nykyinen umpeutuu vuonna 2024

Football.london -sivustolla työskentelevä, Arsenalin asioista varsin hyvin perillä oleva toimittaja Chris Wheatley kertoo seuran olevan tekemässä uutta sopimusta laitapuolustaja Kieran Tierneyn kanssa.

Skotlantilainen saapui Emiratesille Celticistä syksyllä 2019, ja hänen nykyinen sopimuksensa kantaa aina vuoteen 2024. Tierneyn esitykset ovat kuitenkin olleet sitä luokkaa, että Arsenal on rakentamassa tulevaisuutta osin hänen varaansa. Toki kyse on myös kilpakosijoiden hätistelystä; 24-vuotiaasta ollaan nopealla tahdilla kiinnostuttu myös muualla.

– Uskon että hän voi jonain päivänä olla Arsenalin kapteeni, sillä hänellä on jokaisen henkilökunnan ja joukkueen jäsenen kunnioitus, itsekin kyseistä nauhaa menneisyydessä kantanut manageri Mikel Arteta sanoi aiemmin.

Artikkelin mukaan Arsenal on etsimässä myös uutta vasenta puolustajaa, nuoremmasta päästä. Seura neuvottelee edelleen uudesta sopimuksesta myös kasvattinsa Emile Smith-Rowen kanssa. Tavoittena on sitouttaa Tierney, Smith-Rowe, ja vuosi sitten sopimustaan jatkanut Bukayo Saka joukkueen uudeksi brittiläiseksi ytimeksi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!