Lähteet: Kreikan maajoukkuemies siirtyy 13 miljoonalla eurolla Liverpooliin

© Kuva: Getty Images

Liverpool lähestyy kesän ensimmäistä pelaajahankintaansa. Valioliigan hallitseva mestari on päässyt Olympiakosin kanssa sopuun Kostas Tsimikasin siirrosta, joka tullaan viimeistelemään ensi viikon aikana.

Tsimikas, 24, on tällä hetkellä matkalla Iso-Britanniaan, missä hän tulee allekirjoittamaan viisivuotisen sopimuksen Liverpoolin kanssa. Kreikkalaispelaaja saapuu seuraan Andrew Robertsonin kilpailuttajaksi, mutta ei ollut Jürgen Kloppin ykköstoive kyseiseen rooliin.

Juttu jatkuu twiittien jälkeen.

Liverpool oli ensisijaisesti kiinnostunut Norwichin Jamal Lewisista. Seura teki 22-vuotiaasta puolustajalupauksesta 10 miljoonan punnan tarjouksen, mutta Norwich asetti pelaajan hintalapun tuplasti korkeammalle.

The Independentin mukaan Liverpool maksaa Tsimikasista 13 miljoonan euron (11,75 miljoonaa puntaa) siirtokorvauksen. Kreikan maajoukkuepelaaja tunnetaan hänen kovasta työmoraalistaan sekä tehokkaasta osallistumisestaan joukkueen hyökkäyspeliin.

Tsimikas pelasi päättyneellä sarjakaudella 27 ottelua Olympiakosin alakerrassa ja keräsi vyöllensä yhteensä viisi maalisyöttöä. Hän pelasi täydet minuutit Mestarien liigan lohkovaiheessa ja Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ennen kuin Olympiakos putosi kilpailusta Wolverhamptonin käsittelyssä.